Fremtidsmuligheder

Netto er mulighedernes virksomhed. Alle kan komme langt i Netto, hvis de vil. Du tager en uddannelse, der er godkendt af Uddannelsesnævnet. I Netto og Salling Group er vi stolte over, at vi har Danmarks dygtigste elever. I modsætning til mange andre arbejdspladser kan vi næsten med sikkerhed love dig arbejde, når du er færdig. Hvis du vil og har evnerne, er der mulighed for at tage en lederuddannelse. Ligeledes er 2.000 medarbejdere hvert år på kursus under en eller anden form for efteruddannelse. Faktisk er størstedelen af alle ledere i Netto rekrutteret internt i systemet.

 

NETTO PÅ TYSK?

En anden spændende mulighed er udstationering. Netto har butikker i Tyskland og Polen, hvor vores dygtigste kollegaer lærer mere om butiksdrift under andre vilkår.

 

1. TRIN
Elev

Uddannelse: Elev

Mål: Salgsassistent faglært

Varighed: 2 år

Opstart: 1. august til 1. januar

Krav: Uanset hvilken baggrund du kommer med, kan du blive elev hos os – det er din personlighed, dit engagement og drive, der tæller.

2. TRIN
Ledertrainee

Uddannelse: Ledertrainee (LT)

Mål: Salgsleder

Varighed: 9 måneder

Opstart: flere gange årligt

Krav: Fuldtidsansat 1. assistent. Du skal have vist tegn på evner inden for grundlæggende ledelse og have lysten til at gøre karriere som leder frem for medarbejder. Du skal have vist gode evner som Selvledende Medarbejder.

3. TRIN
Butikscheftrainee

Uddannelse: Butikscheftrainee (BCT)

Mål: Butikschef

Varighed: 12 måneder

Opstart: 4 gange årligt

Krav: Fuldtidsansat, salgsleder/souschef. Du skal allerede nu i din ledelseskarriere have vist tegn på evner som Leder af Medarbejdere uden at disse endnu er fuldt udviklet. Du skal have et klart mål og motivation for at gøre karriere som butikschef i Netto.

4. TRIN
Distriktscheftrainee

Uddannelse: Distriktscheftrainee (DCT)  

Mål: Distrikschef eller andet administrativt job i Netto 

Varighed: 12 måneder

Opstart: Hvert år

Krav: Du skal allerede være rutineret butikschef og have leveret gode resultater gentagne gange. Du arbejder intensivt med butikkens drift, personale og regnskaber. Du har allerede vist tegn på evner som Leder af Ledere.