Et fantastisk fællesskab

Jeg har været ansat i Netto som ungarbejder og er nu elev. Nettos værdier er nærmest blevet en del af min DNA. Det gode sammenhold med mine kollegaer er blot noget af det, der fik mig til at tage springet fra ungarbejder til elev, og det har jeg ikke fortrudt. Jeg var lidt genert førhen, men det er blevet meget nemmere for mig at tale med nye mennesker nu. Det skyldes helt sikkert det fantastiske fællesskab, jeg oplever her, men også dét at snakke med kunder hver dag har gjort, at jeg er blevet bedre til at stole på mine evner og turde at tage ansvar.

 

1. TRIN
+
Elev

Uddannelse: Elev

Mål: Salgsassistent faglært

Varighed: 2 år

Opstart: 1. august til 1. januar

Krav: EUD/EUX-Business, HHX eller student, HF, eller HTX suppleret med 12 ugers Hg5 forløb på den lokale handelsskole

Tættere på virkeligheden

Jeg har mod på meget mere, og mine ambitioner er at få en masse gode kompetencer inden for salg, da det åbner mange muligheder for fremtiden. Jeg har været på syv vildt fede skoleophold indtil videre. Vi lærer noget nyt hver gang, både om salg og produktkendskab, men vi får også kreative redskaber til eksempelvis butiksopbygning. Undervisningen er varierende og virkelighedsnær, blandt andet fordi undervisningen også består af besøg fra eksterne virksomheder, så man kommer tættere på virkeligheden.

 

Det sociale på skolerne er også super fedt. Man møder mange forskellige mennesker, som man kan lære af. Og så er det jo bare et plus, at der er træningscenter, spillerum og andre aktiviteter.

I fremtiden vil jeg gerne stå med butiksansvaret selv, tage beslutninger og være med til at udvikle andre, ligesom jeg har fået hjælp til at udvikle mig. Det vil jeg være stolt af.

Find vej videre

Se karrieremulighederne

Læs mere om de mange muligheder

Klik her

Bliv en del af holdet

Se ledige stillinger

Klik her

Bliv en del af vores talentdatabase

Ønsker du besked, når der opslås nye elevstillinger nær dig, kan du tilmelde dig vores talentdatabase. Du vil modtage relevante mails, når vi har nye elevjobs i dit nærområde eller har øvrige oplysninger i forhold til vores elevstillinger.